Tjänster

Produktionen är livsnödvändig för en tillverkande industri, och vi kan hjälpa dig med hela eller delar av produktionskedjan. Vi på Business Solution ser till att din produktion inte stjäl onödigt mycket tid, pengar och resurser. Vi vill helt enkelt att du ska kunna fokusera på det du är bra på, så tar vi hand om resten.

Legotillverkning

Det är ett högt tryck på tillverkande företag. Ibland uppstår behov snabbt och då kan vi, genom att finnas nära och använda våra många lokala resurser, svara snabbt och erbjuda flexibla lösningar.

Vi utför legotillverkning åt företag, vilket innebär att vi går in och tar över delar av er värdekedja. Det kan handla om montering, packning, kvalitetskontroll, lager eller leverans till slutkund. Arbetet kan utföras antingen i era egna lokaler, eller i någon av våra verksamhetslokaler.

Kvalitetskontroll

Vi hjälper till med kvalitetskontroll, sortering och omarbeten av produkter. Antingen i era lokaler eller i våra egna.

Att kontrollera gods, det ni får in eller det ni levererar ut, är alltid bra för att undvika driftstörningar och öka produktkvaliteten. Kanske har ni ibland material som behöver omarbetas innan produktion eller leverans? Då kan ni ta hjälp av oss för att sortera ut och rätta till produkterna.

Specialemballage

Vi erbjuder skräddarsydda specialemballager anpassade utifrån era produkter och behov, men vi tillhandahåller såklart även träpallar av standardmått.

Snabba leveranstider är viktiga, och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en lokal och smidig produktion. Finns vi inte nära dig idag? Kontakta oss så går vi igenom era behov och hur vi gemensamt kan hitta en bra lösning!

Laddar...